Ett lyft för livet

Automatiseringsingenjör med inriktning mot programmering och el

Vill du arbeta med utveckling av robotiserade tillverkningslinor i en toppmodern tillverkning? Då är Väderstad Components rätt företag för dig. Vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas och behöver förstärka organisationen med en driven och idérik automatiseringsingenjör. 

Våra maskinanläggningar designas, monteras och servas av vår egen personal. All programmering och hantering av robotar, visionssystem och produktionsutrustning sköter vi i egen regi. Att ha den kunskapen internt är en enorm styrka som märks i både kvalitet och leveranssäkerhet. Vi har också en väl utvecklad mätavdelning tillsammans med ett labb för provning och utveckling av materialegenskaper.

Läs mer

Kontakt:
Välkommen att kontakta Teknisk chef Johan Strömbäck 070-257 33 92 eller VD Dan Somlin 070-577 08 97 

Ansökan:
Varmt välkommen att skicka din ansökan till: johan.stromback@vaderstad.com

066A9804

Jobba hos oss

Vi söker alltid nya duktiga medarbetare med rätt inställning och viljan att utvecklas i en framåtriktad miljö. Inte sällan utlyser vi tjänster som kräver specifika kvalifikationer men även när vi inte gör det uppmanar vid dig att skicka in en spontanansökan. Är du av rätta virket och intresserad av att jobba hos oss så är vi intresserad av att träffa dig.

 

 

Gör karriär i livskvalitet

Väderstad Components ligger vackert beläget intill sjön Såduggen i Överum. Tänk dig ett boende i vackra Småland – alltid nära till naturen och havet, långt från trängsel och bilköer. Vill du inte bo i lugna Överum ligger den vackra tätorten Gamleby bara en mil bort. Och kör du ytterligare en liten bit kommer du till Västervik – Ostkustens pärla och den perfekta skärgårdsstaden för dig som söker kombinationen av aktiviteter och harmoni.

Spontanansökan

Vi söker kontinuerligt nya duktiga medarbetare. Skicka gärna in din spontanansökan till dan.somlin@vaderstad.com eller använd formuläret.