Ett lyft för livet

Bli en del av vår styrka

Var med i utvecklingen av maskiner tillverkade för att förse världen med livsmedel. Vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas och behöver förstärka organisationen med nedanstående tjänster.

Automation Engineer - Electricity & Programming

Arbeta med utveckling av robotiserade tillverkningslinor i en toppmodern tillverkning. Läs mer..

Design Engineer

Vill du arbeta med utveckling av våra produkter? Då är Väderstad Components rätt plats för dig. Läs mer..

Office Coordinator

Är du en person som drivs av att supporta andra? Trivs du också i en arbetsmiljö där du får arbeta med service och koordinering präglar din vardag? Läs mer..

Jobba hos oss

Vi söker alltid nya duktiga medarbetare med rätt inställning och viljan att utvecklas i en framåtriktad miljö. Inte sällan utlyser vi tjänster som kräver specifika kvalifikationer men även när vi inte gör det uppmanar vid dig att skicka in en spontanansökan. Är du av rätta virket och intresserad av att jobba hos oss så är vi intresserad av att träffa dig.

 

 

Gör karriär i livskvalitet

Väderstad Components ligger vackert beläget intill sjön Såduggen i Överum. Tänk dig ett boende i vackra Småland – alltid nära till naturen och havet, långt från trängsel och bilköer. Vill du inte bo i lugna Överum ligger den vackra tätorten Gamleby bara en mil bort. Och kör du ytterligare en liten bit kommer du till Västervik – Ostkustens pärla och den perfekta skärgårdsstaden för dig som söker kombinationen av aktiviteter och harmoni.

Spontanansökan

Vi söker kontinuerligt nya duktiga medarbetare.
Skicka gärna in din spontanansökan till dan.somlin@vaderstad.com eller använd formuläret.